Dom za stare i nemoćne osobe Mirsen je smješten u Rajlovcu na udaljenosti 5 km od centra Sarajeva, a blizina glavne saobraćajnice omogućava brz i jednostavan pristup.

Naš dom  je potpuno opremljen i prilagođen

za udoban i kvalitetan smještaj za 40 korisnika, a stručno osoblje, koje je na raspolaganju 24 sata dnevno, se brine da kvalitet medicinskih usluga, higijene, ishrane, radnih terapija i društvenog život budu na visokom nivou.

Dom Mirsen ima tri etaže sa kuhinjom, restoranom, zajedničkom prostorijom za društvene aktivnosti, te jednokrevetne, dvokrevetne i trokrevetne sobe za smještaj korisnika. Pored toga, u domu se nalazi i jedna soba bolničkog tipa, opremljena krevetima podesivim u više položaja i sa antidekubitalnim madracima. Iz sobe je omogućen pristup kupatilu. Svaki sprat raspolaže dežurnom sobom sestre/njegovateljice koje su u svakom momentu spremne da korisnicima pruže najbolju njegu i zaštitu.

Sve sobe su funkcionalno prilagođene korisnicima, moderno uređene i svaka ima zasebno kupatilo, TV sa kablovskom, internet i klimu, a u okviru doma se nalazi i lijepo uređeno dvorište za odmor, rekreaciju i društvene aktivnosti.

Za korisnike se pripremaju tri obroka i dvije užine kao i poseban režim ishrane u skladu sa zdravstvenim stanjem i potrebama korisnika.

Stručno osoblje koje je uvijek na raspolaganju čine medicinske sestre, njegovateljice, fizioterapeut, socijalni radnik, dok u redovne posjete dolazi i ljekar opšte prakse, te drugo profesionalno osoblje po potrebama i zahtjevima naših korisnika.

Kako bi kvalitet života korisnika bio na što većem nivou, socijalna služba u radu osmišljava kreativne individualne i grupne aktivnosti, organizuje društvene događaje, proslave praznika, rođendana, izlete i uvijek je na raspolaganju korisnicima.

U slučaju potrebe za hitnom medicinskom intervencijom, dom obezbjeđuje poziv hitne pomoći kao i za sve za specijalističke preglede korisnika obezbjeđen je prevoz do zdravstvenih ustanova.

Naš dom je u potpunosti pokriven video nadzorom i fizičkim obezbjeđenjem, što našim korisnicima pruža dodatnu sigurnost i omogućava bezbrižan boravak.

Posjedujemo licencu Ministarstva rada i socijalne politike Federacije Bosne i Hercegovine.